Ledenbenefits

Door inschrijving in het Toonkunstenaarsregister word je zichtbaar voor geinteresseerden. Er wordt regelmatig gebeld: weet je een pianodocent voor mijn kind. Mijn band heeft een slagwerker nodig, mijn koor zoekt een dirigent.
De website matcht vraag en aanbod.

Er is 1 manier om lid te worden:

A. BASISPAKKET,
€ 35,50 per jaar.
Ingeschrevenen hebben de mogelijkheid van:

  • Men komt in de database en op deze website.
  • Toegang tot een goedkope en zeer efficiente instrumentenverzekering van Zicht(Zuidstaete) verzekeringen.
  • Toegang tot alle soorten verzekeringen, die men nodig kan hebben en dat in een heel overzichtelijk pakket.

B.
Dan blijkt de beroepspraktijk geheel veranderd. In loondienst verdwijnt snel. Het ZZP-schap rukt op. De NTR heeft geregeld dat je ook lid kunt zijn van ZZP Nederland. Hier is alle expertise  als je (semi-) zelfstandige bent. Dit kost je niets extra(!). Wel op het formulier zetten dat je ook ZZP-NL wilt!

HOE INGESCHREVEN, LID WORDEN?
Klik hier, zend een e-mail met de de gevraagde gegevens: Naam, Adres, geboortedatum, E-mail, mobiel, (en website indien je die hebt).
Daarna krijg je een vragenformulier toegestuurd, dit goed invullen EN kopie van je diploma’s meesturen.
Dit formulier is tevens een machtiging voor de incasso van genoemde bedragen.

Verzekeringen
De NTR-NRM heeft een speciale band met verzekeraar Zicht/Zuidstaete: In de polisvoorwaarden van onze Kostbaarhedenverzekering (waarop instrumenten verzekerd worden) kunt u terugvinden dat de muziekinstrumenten wereldwijd zijn verzekerd tegen plotselinge onvoorziene materiële schade aan of verlies (inclusief diefstal) aan de verzekerde voorwerpen, ongeacht de wijze waarop dit heeft plaatsgevonden.

Er zijn een tweetal uitsluitingen die te maken hebben met vervoer en dat zijn de volgende:

3.1 Uitgesloten van de verzekering is schade:

m) door diefstal uit motorrijtuigen van verzekerde voorwerpen, die daarin onbeheerd zijn achtergelaten, ook als de goederen uit het zicht zijn.

p) aan muziekinstrumenten voor zover het snaarinstrumenten betreft ontstaan tijdens vervoer als de instrumenten niet verpakt zijn in een hard etui;

Goed om te weten

  • Deze verzekering heeft geen eigen risico. Wel kan er gekozen worden voor een vrijwillig eigen risico, voor extra korting.
  • Een kostbaarhedenverzekering kan alleen afgesloten worden in combinatie met de inboedelverzekering.

Korting op de verzekeringen
Wij hebben een speciaal kortingstarief voor NRM leden. We noemen dit dan ook het NRM collectief. Hierin krijgen uw leden niet alleen korting op de kostbaarhedenverzekering, maar op het hele verzekeringspakket. Hier leest u daar meer over: Muziekinstrument verzekeren – Zicht adviseurs

Wilt u of een van jullie leden een offerte voor een (of meerdere) verzekering(en) van Zicht? Vul dan dit formulier in en één van onze adviseurs neemt contact op. Of bel 088-020 93 09.